Thursday, April 21, 2011

what's going on today??

assalamualaikum... hyep =) 
okay..feel much better today, hari nie rse happy coz kat umah aien BUSY?? nty aien cite ep..so, skg nk bg tau psl class english, td aien da DUP DAP DUP DAP da coz sir azroi tak dtg so dr.wan yg replace, alahai !! lau da dr.wan mmg tak reti la nk gurau cmne, tp nsib baik coz td dia tak ajar pe2 pon..just ajar psl PREFIXES jer pas tu dia sruh present psl tempat peranginan plg mnarik kt mlaysia, kteorg as a guide tour la.so, td tak blaja sgt just discuss dlm group utk presentation mggu depan..(tak best coz tak stu group ngan qybah,liyana n muni)


haa~ ari nie aien plan nk try wat chicken lemon as my breakfast but, bhan utama iaitu AYAM tak de derr.. so,aien da tak tau nk mkn pe,ibu da msak laut tp tak kne ngan slera aien, then aien jmpe la iklan Mc D 


see..this is my breakfast (mls sgt nk msak an)

lpas breakfast dlm pkol 10 aien pon start la keje..nk tau pe keje aien?? dlm sminggu skali je aien wt keje nie.. 
BUAT DADIH..hehehe~ tgk prosesnya 





rajin tak?? ecece..hahaha~ aien wt dadih nie bkn saje-saje jer tau. aien jual lar,utk pocket money, spe ckp ddk umah tak leh wt duit?? bleh pe, lau nk try dadih aien pergi la HOSPISMART kdai dlm HRPZ II kalau nk cam tu dadih aien, sng jer, dadih aien de syrikat sndri tau nme syarikat tu ialah D'Aien trading so. lau korg nmpak dadih ngn label tu..haa~ sah la tu dadih aien..

okay, i gtg now..da sleepy sgt2..see u soon.. daa~

1 comment:

Aien said...

okay, it was my mistaked,not 'class english' it is english class.. im suck in english n now still try to improve it.. chill !! ^_^